Rólunk mondták

Wir bedanken uns sehr für diese tolle Vorstellung. Es hat uns und den Kindern seh-sehr gefallen. Wir Kindergärtnerinnen haben tolle Ideen bekommen, wie wir unsere Beschäftigung halten können. Danke schön!
Köszönjük szépen a szuper előadást! Nagyon tetszett nekünk és a gyerekeknek is!

Tímea Dósa-Jung, Mágocsi Tündérkert Óvoda-Bölcsőde

* * *

“Mit Freude anderen Freude zu machen,
lässt unser eigenes Herz fröhlich lachen.”
A Szajki Óvoda gyermekei és a felnőttek is élvezettel hallgatták és vettek részt ebben a csodaszép zenés őszi varázslatban. Öröm volt számunkra, hogy a szép kétszólamú dallamok élő hangszeres kísérettel szólaltak meg.
Szívből gratulálunk, és reméljük, hogy a jövőben is lesz lehetőség az előadás megtekintésére.

az óvoda dolgozói

* * *

A Koch Valéria Iskolaközpont Szőnyi Ottó úti Óvoda csoportjaiban nagy örömmel hallgatták a gyerekek és felnőttek a szép muzsikát, őszi énekeket, amivel a Varázsmuzsika Együttes “elvarázsolt” bennünket.
Külön köszönjük, hogy az előadások német nyelvű játékaiba bevonták a gyerekeket, és a játékos nyelvi fejlesztéshez sok szép eszközzel szemléletessé tették a műsorukat!
Vielen Dank, dass Ihr uns auf eine musikalische Reise durch den Herbst genommen habt!

das Team des Kindergartens

* * *

A Nagynyárádi Óvoda gyermekei és dolgozói  nagyon szépen köszönik a zenés előadást. Örülünk, hogy német nyelven is hallhattak és láthattak előadást a gyerekek, ami igazodott az életkori sajátosságaikhoz, sok mozgással volt tarkított. Sokat tanultunk, érdeklődve figyeltek.
Csellót is ritkán láthatnak és hallhatnak. A végén meg is szólaltathatták a hangszert.
Köszönjük:

az óvoda dolgozói

* * *

A Koch Valéria Iskolaközpont Dugonits utcai Óvoda gyermekei és dolgozói nagyon szépen köszönik a Varázsmuzsika Együttesnek ezt az izgalmas interaktív kirándulást. Nekünk felnőtteknek és a gyermekeknek is óriási élmény volt.
Gyermekeink  nagyon élvezték, hogy német nyelvtudásukkal aktívan vettek részt a színvonalas műsorban. Elvarázsolta őket az előadók kedves egyénisége, a hangszerek, az esztétikus eszközök és az, hogy megszólaltathatták a  csellót.

Még egyszer köszönjük! További sok sikert kívánunk!

Az óvoda gyermekei és dolgozói

* * *

A Nagy Jenő Utcai Óvoda gyermekei tágra nyílt szemekkel és fülekkel hallgatták a szép muzsikát. Köszönjük, hogy így elvarázsoltatok a gyermekeket! Emlékezetessé tettétek a napot a mackók, a kisegér, a cica hangjával, a falevelek táncával.
Élmény volt kipróbálni a csellót!
Amennyiben lehetőségünk nyílik rá, várunk vissza benneteket, hogy még több hangszert ismerhessünk meg testközelből.

* * *

A mohácsi Park utcai Katolikus Óvoda gyermekei és nevelői köszönetüket és hálájukat fejezik ki e sorokkal a színvonalas, érdekes, újszerű dalokkal fellépő hölgyeknek, Zsuzsannának és Hildegundnak.
Köszönjük!

Fledrich Gabriella, vezető óvónő

* * *

Nagy érdeklődéssel vártuk az előadást, hálásan köszönjük, hogy ilyen kedves, mozgással teli, új ismereteket nyújtó előadásban lehetett részünk!
A dunaszekcsői iskolások és óvodások köszönik szépen az élményt, hogy tavaszt varázsoltak közénk! Külön köszönet az élő zenéért és a közös játékért!
Örömmel várjuk Önöket legközelebb is!

Az iskola és az óvoda dolgozói és
a Szekcsői Németek Nemzetiségi Önkormányzata

* * *

Die Deutsche Selbstverwaltung bedankt sich recht herzlich für das lustige und fröhliche Programm. Den Kindern und uns hat es sehr viel Spaß gemacht.
Danke schön:

Susanne Hasenfus / Deutsche Selbstverwaltung Tiedisch

* * *

A Nárcisz Biztos Kezdet Gyerekház gyermekei és a babócsai óvoda kis- és középső csoportosai nagyon hálásak ezért a fantasztikus előadásért. Mindenki nagyon jól érezte magát. Az előadás gyerekbarát volt, nagyon színvonalas és érdekes. Nagyon köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a műsoron.
Reméljük, még találkozunk! 🙂

Nárcisz Biztos Kezdet Gyerekház dolgozói

* * *

Az Újpetrei Óvoda / Újpetreer Kindergarten bedankt sich bei euch! Nagyon köszönjük a színvonalas, színes, érdekes, mindenkit elvarázsoló előadást! Szerintem a legfontosabb visszajelzés, hogy a csoportban azóta folyamatosan a dalaitokat éneklik. 🙂

* * *

“Es war perfekt!” A Villányi Kikerics Óvoda gyermekei és dolgozói nevében hálásan köszönjük ezt a színvonalas előadást!
További munkátokhoz jó egészséget és sok-sok csillogó gyermekszemet kívánunk! Köszönjük, hogy veletek lehettünk.

Kincses Bea, vezető óvónő