Rólunk mondták

Hálás szívvel mondok köszönetet a “Zaubermusik” formációnak. Komplex, szemléletes foglalkozásban volt részük a gyerekeknek és felnőtteknek is, miközben német nyelvi kompetenciáik is fejlődtek. Lelkesen kapcsolódtak be a táncba, játékba, körjátékba. Igazán nekik és róluk szóltak a hangszerek, a dalok. Az előadók empátiája, ragyogása átragadt rájuk.
Munkátokhoz további jó egészséget, sok ötletet és jó közönséget kívánok.
Híreteket továbbvisszük! Mit herzlichem Dankeschön:

Cseke Zoltánné Éva, óvodavezető, Geresdlak

* * *

Liebe Zaubermusik,
diese Stunde war wirklich eine Zauberstunde. Die Schulkinder hatten gern mitgemacht, mit glitzernden Augen mitgesungen und mitgespielt. Vielen Dank dafür!

Tímea Takács, Deutschlehrerin in Bawaz

* * *

Vielen Dank für die tolle Vorstellung, die Kinder waren sehr erfreut und haben prima mitgemacht. Weiterhin viel Erfolg! Vielen Dank!

Gábor Werner, VUK Kinderecke, Lenau Haus

* * *

Liebe Zaubermusik!
Ez valóban varázslatos volt gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Együtt élveztük a tavaszi énekeket, a közös játékot. Nagyon szépen köszönjük, és gratulálunk a produkcióhoz. Visszavárjuk Önöket! Auf Wiedersehen!

Kozármislenyi Janikovszky Éva Óvoda

* * *

Köszönjük Hildának és Zsuzsinak a kiskassai fellépést, melyen nagy örömmel vettek részt az újpetrei óvodába és iskolába járó gyerekek. A zenével elvarázsolták a jelen levő felnőtteket, és vidám együttjátszásra hívták a piciket is.
További lelkes munkát kívánunk!

Matkovits-Kretz Eleonóra, a Kiskassai Német Önkormányzat és Egyesületünk nevében

* * *

Vielen Dank für Ihren reichhaltigen und erlebnisreichen Frühlingsstimmung-Vortrag. Die Kinder waren gerne dabei und glücklich. Danke schön!

Die Mitarbeiter des Park-Straßen-Kindergarten, Mohatsch

* * *

Köszönjük a sokszínű, vidám, interaktív műsort! A romonyai óvodások és az óvónénik is nagyon élvezték az együtt dalolást és a közös játékot!
Vielen Dank für die wunderschöne Beschäftigung! Wir haben es sehr genossen.

Romonyai Óvoda

* * *

Wir bedanken uns sehr für diese tolle Vorstellung. Es hat uns und den Kindern sehr-sehr gefallen. Wir Kindergärtnerinnen haben tolle Ideen bekommen, wie wir unsere Beschäftigung halten können. Danke schön!
Köszönjük szépen a szuper előadást! Nagyon tetszett nekünk és a gyerekeknek is!

Tímea Dósa-Jung, Mágocsi Tündérkert Óvoda-Bölcsőde

* * *

“Mit Freude anderen Freude zu machen,
lässt unser eigenes Herz fröhlich lachen.”
A Szajki Óvoda gyermekei és a felnőttek is élvezettel hallgatták és vettek részt ebben a csodaszép zenés őszi varázslatban. Öröm volt számunkra, hogy a szép kétszólamú dallamok élő hangszeres kísérettel szólaltak meg.
Szívből gratulálunk, és reméljük, hogy a jövőben is lesz lehetőség az előadás megtekintésére.

az óvoda dolgozói

* * *

Köszönjük szépen ezt a csodálatos előadást. Nagyon tetszett. A Lippói Óvoda és Konyha gyermekei és kollektívája nagyon szép műsort kaptak.
Köszönettel és tisztelettel:

Siposné Péter Erika

A Koch Valéria Iskolaközpont Szőnyi Ottó úti Óvoda csoportjaiban nagy örömmel hallgatták a gyerekek és felnőttek a szép muzsikát, őszi énekeket, amivel a Varázsmuzsika Együttes “elvarázsolt” bennünket.
Külön köszönjük, hogy az előadások német nyelvű játékaiba bevonták a gyerekeket, és a játékos nyelvi fejlesztéshez sok szép eszközzel szemléletessé tették a műsorukat!
Vielen Dank, dass Ihr uns auf eine musikalische Reise durch den Herbst genommen habt!

das Team des Kindergartens

* * *

A Nagynyárádi Óvoda gyermekei és dolgozói  nagyon szépen köszönik a zenés előadást. Örülünk, hogy német nyelven is hallhattak és láthattak előadást a gyerekek, ami igazodott az életkori sajátosságaikhoz, sok mozgással volt tarkított. Sokat tanultunk, érdeklődve figyeltek.
Csellót is ritkán láthatnak és hallhatnak. A végén meg is szólaltathatták a hangszert.
Köszönjük:

az óvoda dolgozói

* * *

A Koch Valéria Iskolaközpont Dugonits utcai Óvoda gyermekei és dolgozói nagyon szépen köszönik a Varázsmuzsika Együttesnek ezt az izgalmas interaktív kirándulást. Nekünk felnőtteknek és a gyermekeknek is óriási élmény volt.
Gyermekeink  nagyon élvezték, hogy német nyelvtudásukkal aktívan vettek részt a színvonalas műsorban. Elvarázsolta őket az előadók kedves egyénisége, a hangszerek, az esztétikus eszközök és az, hogy megszólaltathatták a  csellót.
Még egyszer köszönjük! További sok sikert kívánunk!

Az óvoda gyermekei és dolgozói

* * *

A Nagy Jenő Utcai Óvoda gyermekei tágra nyílt szemekkel és fülekkel hallgatták a szép muzsikát. Köszönjük, hogy így elvarázsoltatok a gyermekeket! Emlékezetessé tettétek a napot a mackók, a kisegér, a cica hangjával, a falevelek táncával.
Élmény volt kipróbálni a csellót!
Amennyiben lehetőségünk nyílik rá, várunk vissza benneteket, hogy még több hangszert ismerhessünk meg testközelből.

* * *

A mohácsi Park utcai Katolikus Óvoda gyermekei és nevelői köszönetüket és hálájukat fejezik ki e sorokkal a színvonalas, érdekes, újszerű dalokkal fellépő hölgyeknek, Zsuzsannának és Hildegundnak.
Köszönjük!

Fledrich Gabriella, vezető óvónő

* * *

Nagy érdeklődéssel vártuk az előadást, hálásan köszönjük, hogy ilyen kedves, mozgással teli, új ismereteket nyújtó előadásban lehetett részünk!
A dunaszekcsői iskolások és óvodások köszönik szépen az élményt, hogy tavaszt varázsoltak közénk! Külön köszönet az élő zenéért és a közös játékért!
Örömmel várjuk Önöket legközelebb is!

Az iskola és az óvoda dolgozói és
a Szekcsői Németek Nemzetiségi Önkormányzata

* * *

Die Deutsche Selbstverwaltung bedankt sich recht herzlich für das lustige und fröhliche Programm. Den Kindern und uns hat es sehr viel Spaß gemacht.
Danke schön:

Susanne Hasenfus / Deutsche Selbstverwaltung Tiedisch

* * *

A Nárcisz Biztos Kezdet Gyerekház gyermekei és a babócsai óvoda kis- és középső csoportosai nagyon hálásak ezért a fantasztikus előadásért. Mindenki nagyon jól érezte magát. Az előadás gyerekbarát volt, nagyon színvonalas és érdekes. Nagyon köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a műsoron.
Reméljük, még találkozunk! 🙂

Nárcisz Biztos Kezdet Gyerekház dolgozói

* * *

Az Újpetrei Óvoda / Újpetreer Kindergarten bedankt sich bei euch! Nagyon köszönjük a színvonalas, színes, érdekes, mindenkit elvarázsoló előadást! Szerintem a legfontosabb visszajelzés, hogy a csoportban azóta folyamatosan a dalaitokat éneklik. 🙂

* * *

“Es war perfekt!” A Villányi Kikerics Óvoda gyermekei és dolgozói nevében hálásan köszönjük ezt a színvonalas előadást! További munkátokhoz jó egészséget és sok-sok csillogó gyermekszemet kívánunk! Köszönjük, hogy veletek lehettünk.

Kincses Bea, vezető óvónő